Network Menu

Asiens regionmöten

Regionmötet är förlagt till hösten, vanligtvis oktober månad.

Det är då regionstyrelsen, som består av alla avdelningsordförande i regionen, sammanträder och har sitt formella årsmöte. Dessutom erbjuds ofta aktiviteter för andra intresserade Sweor, som t.ex. utflykter och guidade besök.

Vartannat år arrangeras Asiens regionmöte lokalt i regi av en av avdelningarna i den egna regionen och vartannat år sker det i samband med SWEA Internationals Världsmöte.

Regionmöte 2018 i Bangkok

RM2018-1024x512Den 25-28 oktober går Asiens regionmöte i Bangkok av stapeln. I detta Asiens Venedig, kommer du att få möta den thailändska kulturen genom smaker, dofter, färger och äventyr. Tillsammans med Sweor från hela världen kommer du bland annat få cykla i delar av Bangkok som turister annars inte kommer till, vandra i Old Town samt få insikt i arbetet hos en av Thailands största välgörenhetsorganisation. Kreativa SWEA-möten, ett besök på det svenska residenset och en galamiddag står också på programmet.

Läs mer om Asiens regionmöte för 2018 i Bangkok i ett nytt fönster >>>

Regionmöte 2017 i Perth

Asiens styrelse under RM 2017 i Perth

Asiens styrelse under RM 2017 i Perth; Foto: Tina O’Malley

Regionmötet 2017 hölls i Perth, Australien under Världsmöte 2017.

Från VM2017 webbplatsen: Under fredagen hade vi vårt förmöte. Den gången på året som vi träffas och pratar om året som varit men också om framtiden. I år var det fokus på donationer, den ekonomiska biten och miljön.

Läs mer om mötet i ett nytt fönster >>>

Regionmöte 2016 blir i Singapore

Asiens regionmöte för 2016 äger rum i Singapore 29 september – 1 oktober.

För information om mötet, läs mer på SWEA Singapores webbplats i ett nytt fönster >>>

asianheritage1

Regionmöte 2015 i Arizona

SWEA Asiens styrelse; Foto: Tina O'Malley

SWEA Asiens styrelse
Foto: Tina O’Malley

Regionmötet 2015 hölls i Arizona under Världsmöte 2015.

Från VM2015 webbplatsen: Fredagen startade med ett förmöte för regionen där vi planerade vårt årsmöte lite mer i detalj. Vi hade även fått en liten hemläxa till detta möte, vilket var att plocka fram några höjdpunkter från 2014 från våra olika avdelningar.

Läs mer om mötet i ett nytt fönster >>>

Regionmöte 2014 i Melbourne

photo-3Regionmötet för Asien hölls detta år redan i mars och värd var den nybildade avdelningen i Melbourne.

Från artikeln om mötet: Ett väl genomarbetat program gav oss fina minnen och nya vänner. Vi startade med välkomstmiddag på en skandinavisk restaurang och hälsades välkomna av den svenska ambassadören, Sven-Olof Petersson, från huvudstaden Canberra. Han berättade och beskrev hur arbetat kan vara på ambassaden i Australien.

Läs mer om mötet i ett nytt fönster >>>

Regionmöte 2013 i Bologna

Styrelsen för SWEAs region Asien

Styrelsen för SWEAs region Asien

Regionmötet 2013 hölls i Bologna, Italien under Världsmöte 2013.

Från VM2013 webbplatsen: Asienregionen är mycket aktiv och vill att SWEA ska utvecklas på bästa för att möta framtiden på ett sätt som passar vårt nätverk. Det är därför angeläget för oss att få mötas och diskutera dessa frågor som ligger oss varmt om hjärtat.

Läs mer om mötet i ett nytt fönster >>>